De olie in de raderen

We steunen projecten die een verschil maken in Rotterdam. Hiervoor verwachten we geen tegenprestatie in fysieke zin. Onze enige – maar wel harde – eis is dat het initiatief daadwerkelijk de stad Rotterdam en haar omgeving economisch beter laat functioneren. Wij zijn bij deze projecten als olie in de raderen van de tandwielen: het project kan in werking worden gezet en blijven draaien.

Ben jij een ondernemende initiatiefnemer uit de omgeving Rijnmond en wil je een subsidie aanvragen of een bijdrage voor een project ontvangen? Is dit project van economisch-maatschappelijk belang en draagt het bij aan het economische klimaat van Rotterdam en omgeving? Dien dan een goed gedocumenteerde aanvraag in. Vergeet de bijlagen niet. Bij aanvragen boven € 10.000 kan verzocht worden een pitch te geven tijdens een van onze bestuursvergaderingen.

Aanvraag projectondersteuning

vul de verwachte startdatum van het project in
vul de verwachte einddatum van het project in
Upload het uitgebreide projectplan incl. marketing- en communicatieplan
Upload de begroting (inclusief een dekkingsplan en info welke partijen reeds benaderd zijn of akkoord hebben gegeven)
Upload het uittreksel uit de Kamer van Koophandel
Upload de statuten van de organisatie

CONTACTGEGEVENS

Voor andere vragen, vul onderstaand contactformulier in

Als jouw project niet binnen de doelstellingen van onze stichting passen adviseren wij je om te kijken op de website van de Vereniging Rotterdamse Fondsen. Tientallen Rotterdamse fondsen zetten zich in om de stad en regio mooier, sterker, beter en socialer te maken door initiatieven en projecten te ondersteunen die passen bij hun doelstelling. Op de website van Rotterdamse Fondsen vind je snel welk fonds bij jouw project past.