It’s a wrap! De tweede editie van de Startup Day is een feit! De sfeer was geweldig en eerlijk gezegd, sommige dingen kun je gewoonweg niet plannen – zoals die fantastische energie in de zaal. Ondernemerschap leeft bij Hogeschool Rotterdam !

Mick’s pitch heeft de jury omver geblazen en leverde hem niet alleen de felbegeerde titel op, maar ook €3000 aan groeikapitaal en een jaar lidmaatschap bij Jong MKB Rotterdam Rijnmond.

Met zijn onderneming Baseline Academy biedt Mick uitdagende 12 uur durende trainingen aan voor particulieren en op maat gemaakte bedrijfstrainingen, geΓ―nspireerd door Special Forces principes. Zijn doel is om deelnemers fysiek, mentaal en emotioneel te stimuleren en persoonlijke grenzen te verleggen. Mick heeft deze onderneming vorig studiejaar opgezet en heeft al bedrijfstrainingen verzorgd voor o.a. Fonky en Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Tijdens de netwerkborrel hebben we met elkaar geproost op de opkomende jonge ondernemerstalenten met Parel van Goeree bubbels van student-ondernemer Tim Breederland.

Het publiek kon in de tussentijd een netwerkmarkt bezoeken met partners uit het Rotterdamse Startup Ecosysteem en stemmen op student-ondernemers die nog kans maakten op de aanmoedigingsprijs van 1000 euro. De gelukkige winnaar van deze prijs is student-ondernemer, Ruimtelijke Ontwikkeling & Planologie, Gabriel Fraser. Met zijn onderneming Foreign Vintage geeft hij een tegengeluid aan de fastfashion industrie.

Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam heeft het evenement mede mogelijk gemaakt.
Dank aan iedereen die van Startup Day 2023 een onvergetelijk succes heeft gemaakt!