Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam ondersteunt de actie van MKB Rotterdam Rijnmond om (kleine) MKB ondernemers te voorzien van een Covid-19 pakket, met o.a. mondkapjes, handgel, desinfectiedoekjes e.d., om de eerste horde te kunnen nemen in de 1,5 meter economie. Deze week werd het 1e pakket overhandigd aan MKB ondernemer Fleur Nicolakos van het bedrijf Allganized (zie foto). De overige pakketten worden deze week geleverd bij ca. 800 Rotterdamse MKB-ers.

De afgelopen maanden heeft MKB Rotterdam Rijnmond zich vooral met haar corebusiness beziggehouden; het behartigen van de belangen van haar Rijnmondse achterban. Zowel in de regio Rijnmond bij het lokale bestuur als via de moederorganisatie MKB Nederland in Den Haag is keihard gewerkt en gelobbyd om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor de ondernemers die het in deze economische crisis veroorzaakt door het Covid-19 virus zeer zwaar hebben. “Wij hebben de afgelopen periode achter de schermen keihard gewerkt aan de belangenbehartiging van onze achterban, maar wilde ze nu ook zichtbaar een hart onder de riem steken en ze tegelijk iets nuttigs aan bieden. In de Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam hebben wij een metgezel gevonden om een mooie actie op te kunnen tuigen”, aldus Pieter van Klaveren voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond. Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam ondersteunt de actie van MKB Rotterdam Rijnmond om (kleine) MKB ondernemers te voorzien van een Covid-19 pakket, met o.a. mondkapjes, handgel, desinfectiedoekjes e.d., om de eerste horde te kunnen nemen in de 1,5 meter economie.

Deze week werd het 1e pakket overhandigd aan MKB ondernemer Fleur Nicolakos van het bedrijf Allganized (zie foto). De overige pakketten worden deze week geleverd bij ca. 800 Rotterdamse MKB-ers. “Overal zien we schrijnende situaties bij ondernemers in onze regio en daarbuiten, dat raakt ons enorm” zegt Con Schoenmakers, voorzitter van Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam. “Met deze actie van MKB Rotterdam Rijnmond willen wij een bescheiden bijdrage leveren aan de MKB ondernemers en hen vooral een hart onder de riem steken.” Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam behartigt de collectieve ondernemersbelangen in Rotterdam. De stichting steunt plannen die het verschil maken voor het ondernemersklimaat in de stad en de omgeving. Samen tegen Corona en voor een sterk economisch klimaat. Geen woorden maar Zaken!