Vol passie en energie hebben op 1 december jl. meer dan 30 exposanten, studentondernemers vanuit 15 verschillende opleidingen van Hogeschool Rotterdam, hun startup gepresenteerd aan een breed en interessant publiek. Het evenement werd geopend door een spetterend dansoptreden van startup ‘Flip the Script’ op de muziek van DJ en studentondernemer Alwin Vrede. Flip the Script is een Hiphop communityplatform, van studentondernemer Yasmin Boğa, die zich richt op talentenontwikkeling.

Op de beursvloer lieten bezoekers zich vervolgens inspireren door alle andere ondernemerstalenten die actief zijn in uiteenlopende branches: fashion, vermaak, food, technologie, diensten, duurzaamheid & circulariteit. Daarnaast was de’Taste court’ een echte smaakbeleving! Van Hongaarse wijnen van Uva Wines tot een heerlijke honingdrank van Mead Collection.

Naast het bezoeken van de beursvloer mochten belangstellenden ook deelnemen aan toffe worskhops op het gebied van ondernemerschap!  En er  waren er prijzen te winnen! ReReel rolling solutions is er vandoor gegaan met de publieksprijs: een starters-lidmaatschap van Jong MKB Rotterdam Rijnmond, uitgereikt door relatiemanager Anne Schöen. Julian van Geijlswijk heeft de hoofdprijs gewonnen met zijn startup Abstrakt Design Studio (een circulair smart audio syteem). Hij kreeg deze prijs, 500 euro groeigeld, uit handen van ons bestuurslid Alice Fortes .

Het was een fantastisch evenement vóór en dóór ondernemers die studeren aan Hogeschool Rotterdam

📸 𝐁𝐄𝐊𝐈𝐉𝐊 𝐇𝐈𝐄𝐑 𝐃𝐄 𝐒𝐅𝐄𝐄𝐑𝐁𝐄𝐄𝐋𝐃𝐄𝐍 𝐕𝐀𝐍 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐆𝐑𝐀𝐀𝐅 Hans Tak: https://bit.ly/3iyaDft